top of page

SolVær er udsprunget af min passion for mennesker, deres rejse og udvikling gennem livet. Det er min nysgerrighed på hvordan vi kan lade vores indre sol skinne i os selv og ud til verden. Solen er din indre kraft, din indre ild, der lyser, nærer det som skal vokse og nedbryder det som skal forgå. Det er en evig livsprocess, med uanet styrke til at forandre og fremelske det der betyder noget for os og det som vi ønsker at være og se i denne verden. Vi må lade vores indre sol skinne klart, så vi kan udvikle os og så verden udvikler sig på rette vej.

SolVær er også mit ønske om at du vælger DIN vej og får dig bragt ud i livet/verden. Det er et ønske om at alle de udfordringer, som vi kommer igennem, må lande blødere i dig end den gjorde før. At alle de prøvelser du når, både store og små, må lande på en måde så du kan leve videre og finde vej til balance i dig (midt på det store hav).

Her på siden har jeg samlet nogle af de indtryk der har fået mit sind og væsen til at sitre og som stadig gør det, i ønsket om at du må finde det der vækker din livslyst og kærlighed, til dig selv og menneskeheden i al almindelighed.

 

Tag hvad med dig, hvad du kan bruge og lad resten ligge:)

Du er velkommen til at dele hvad materialet inspirere til i dig og dele hvis du kender til andre gode inspirerende ting, med mig. Skriv til solvaerd@gmail.com.

Inspiration til bevægelser med livet.

Sansning, intuition og krop er i fokus, når vi dykker ind i den indre verden med Fascial Flow®. Vi udforsker vores egne indre tilstande og sammenhænge mellem krop, ånd og intuition. 

 

Fascial Flow® er blid opmærksomhed, bevægelse og tilstedeværelse i os selv. Her bliver vi guidet til at kunne være mere forbundet til vores indre kompas og opbygge kapacitet til at regulere os selv når verden ramler. 

 

På rolig vis regulere vi nervesystemet, løsner smerter og vækker balancen, så der kan opbygges/genfindes indre ro og tillid til dig selv i din krop. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere, for at afklare om det er noget for dig. Skriv en besked først, så finder vi et tidspunkt til at snakke:) solvaer.naturligpleje@gmail.com eller 22447080.

Få inspiration og bliv opdateret på aktiviteter, via email.

Ja tak

Bindevævet

Absolute Value 

Flow i evige bevægelser

Absolute Value 

Vand og Liv

Absolute Value 

Kontakt i os selv og med verden(, integritet)

Absolute Value 

Sansning og sensationer, sensualitet og liv

Absolute Value 

Følelser og krop

Absolute Value